Error when testing samples

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
LucasM LucasM
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error when testing samples

Hi,

I just finished to compile osgEarth 1.1 with osg 2.8.2. I try to launch some sample in the tests directory. I have errors with several files:
vpb_eart_bayarea.earth
Error: libcurl read error, file=http://www.openscenegraph.org/data/earth_bayarea
/earth.ive error = Server returned nothing (no headers, no data)
Unable to read file http://www.openscenegraph.org/data/earth_bayarea/earth.ive
Warning: Could not find plugin to read objects from file "/_root_L0_X0_Y0/_L1_X0
_Y0_subtile.".
Couldn't get tile for 0_0_0
Warning: Could not find plugin to read objects from file "/_root_L0_X0_Y0/_L1_X1
_Y0_subtile.".
Couldn't get tile for 0_1_0
osgviewer.exe: No data loaded

metacarta_tilecache.earth
Error: libcurl read error, file=http://pelicanmapping.com/data/world/02/000/000/
000/000/000/003.jpeg error = Server returned nothing (no headers, no data)
....
Couldn't get tile for 0_1_0
osgviewer.exe: No data loaded

samples with google, yahoo, worldwind work fine. any ideas?

Thannk for your help!

Lucas
jasonbeverage jasonbeverage
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error when testing samples

Hi Lucas,

I just did a test of those files against' OSG 2.8.1 and it seems to work just fine for me.  From the error, it looks like the servers were down.  Do you still get the errors?

Thanks,

Jason

On Wed, Jul 22, 2009 at 9:18 AM, LucasM (via Nabble) - No Reply <[hidden email]> wrote:
Hi,

I just finished to compile osgEarth 1.1 with osg 2.8.2. I try to launch some sample in the tests directory. I have errors with several files:
vpb_eart_bayarea.earth
Error: libcurl read error, file=http://www.openscenegraph.org/data/earth_bayarea
/earth.ive error = Server returned nothing (no headers, no data)
Unable to read file http://www.openscenegraph.org/data/earth_bayarea/earth.ive
Warning: Could not find plugin to read objects from file "/_root_L0_X0_Y0/_L1_X0
_Y0_subtile.".
Couldn't get tile for 0_0_0
Warning: Could not find plugin to read objects from file "/_root_L0_X0_Y0/_L1_X1
_Y0_subtile.".
Couldn't get tile for 0_1_0
osgviewer.exe: No data loaded

metacarta_tilecache.earth
Error: libcurl read error, file=http://pelicanmapping.com/data/world/02/000/000/
000/000/000/003.jpeg error = Server returned nothing (no headers, no data)
....
Couldn't get tile for 0_1_0
osgviewer.exe: No data loaded

samples with google, yahoo, worldwind work fine. any ideas?

Thannk for your help!

Lucas


View message @ http://n2.nabble.com/Error-when-testing-samples-tp3303047p3303047.html
To start a new topic under osgEarth, email [hidden email]
To unsubscribe from osgEarth, click here.


LucasM LucasM
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error when testing samples

Hi Jason,

Thank you for your message. I have still the errors.
I don't understand...
Lucas