Problem at loading images

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Latha Latha
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Problem at loading images

Using gwaldron guidance to load textures i added wallstyle it is working fine,but the texture is not clear and top one layer as i inserted image  it is coming even i am not adding roofstyle.Is it polygon problem or code problem,can any body help me?


Style style;
style.setName("parks");
ExtrusionSymbol* extrusion = style.getOrCreate<ExtrusionSymbol>();
extrusion->heightExpression() = NumericExpression("10 + (Math.random() * 21)"); extrusion->flatten() = true;
extrusion->wallStyleName() = "tree-wall";
extrusion->roofStyleName() = "tree-roof";
PolygonSymbol* poly = style.getOrCreate<PolygonSymbol>();
poly->fill()->color() = Color::White;
AltitudeSymbol* alt = style.getOrCreate<AltitudeSymbol>();
alt->clamping() = alt->CLAMP_TO_TERRAIN;

Style wallStyle;
wallStyle.setName("tree-wall");
SkinSymbol* wallSkin = wallStyle.getOrCreate<SkinSymbol>();
wallSkin->library() = "cochi_resources";
wallSkin->addTag("tree");
wallSkin->randomSeed() = 1;
StyleSheet* styleSheet = new StyleSheet();
styleSheet->addStyle(wallStyle);
styleSheet->addStyle(style);
ResourceLibrary* reslib = new ResourceLibrary("cochi_resources", RESOURCE_LIB_URL1);
styleSheet->addResourceLibrary(reslib);
FeatureDisplayLayout layout;
layout.tileSizeFactor() = 5.0f;
layout.addLevel(FeatureLevel(0.0f, 5000.0f, "parks"));
FeatureGeomModelOptions fgm_opt;
fgm_opt.featureOptions() = feature_opt;
fgm_opt.styles() = styleSheet;
map->addLayer(new ModelLayer("parks", fgm_opt));

Loading...