Why there is log like [ImageLayer] "bing" 1/0/1result INVALID

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Jeffrey Jeffrey
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Why there is log like [ImageLayer] "bing" 1/0/1result INVALID

My osgearth-2.8 goes well with openstreetmap.earth. But when I use osgearth_viewer to show bing.earth, there is a white globe with no images, so I enabled the DEBUG log, then I got:

[osgEarth]  Added 1/0/1 to blacklist
[osgEarth]  [ImageLayer] "bing" 1/0/1result INVALID

What is the problem?  Is there anything wrong with my installation?
ago ago
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Why there is log like [ImageLayer] "bing" 1/0/1result INVALID

Please open bing.earth, Usage of Bing Maps requires a key.




osgEarth editor SXEarth,The Online map menu provides bing images and maps.

http://ak.t[01234567].tiles.virtualearth.net/tiles/a{bing_map}.jpeg?g=4152&n=z
http://dynamic.t[0123].tiles.ditu.live.com/comp/ch/{bing_map}?it=G,OS,L,LA&mkt=en&og=116&cstl=w4c&ur=CN&n=z







SXEarth,a free osgEarth GUI Editor and Flight Simulation.

Email: seegogo@126.com
SXEarth download: http://www.sxsim.com/en/

Jeffrey Jeffrey
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Why there is log like [ImageLayer] "bing" 1/0/1result INVALID

Hi, ago,

Thanks for your reply. I already applied and entered my own bing key.
And the bing.earth can be displayed correctly on my colleague's computer.
It still gave this error on my PC.